DE BARCELONA A LLEIDA

Evacuats els passatgers d'un tren a Salomó (Tarragona) per un incendi

L'incident a la línia R13 no ha produït ferits i Renfe ha habilitat un servei per carretera

rodalies

rodalies

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un conat d’incendi registrat aquest matí en un tren de Rodalies a Salomó (Tarragona) ha obligat a tancar al trànsit ferroviari l’estació d’aquest municipi, segons han informat fonts de Renfe. Els fets s’han produït quan un dels trens de la línia R13, que uneix Barcelona amb Lleida passant per Valls, ha tingut un conat d’incendi com a conseqüència d’un problema elèctric mentre estava parat a l’estació de Salomó, cosa que ha obligat a evacuar els passatgers del comboi.

També s’han evacuat els passatgers d’un altre tren que en aquells moments es trobava aturat a l’andana destinada als combois que circulen en sentit contrari. En total, segons Renfe, s’han evacuat unes 150 persones, que han sigut traslladades posteriorment en tres autobusos.

Notícies relacionades

Els fets han afectat la catenària de la via, on en aquests moments treballen operaris Adif, pel que s’ha tancat a la circulació l’estació de Salomó. El tren afectat és de la línia R13 de Rodalies: havia sortit del’Estació de França de Barcelona a les 6.47 i havia d’arribar a Lleida (a través de Valls) a les 9.56.

Un problema elèctric

Fonts de Renfe han explicat que el problema és elèctric i que no hi ha hagut perill per als viatgers en cap moment. El pròxim tren cap a Salomó parteix cap a les 14.30 i es preveu que el problema ja estigui arreglat aleshores.

Temes:

Renfe Rodalies