A VILALBA

Un home mata la seva exparella a Lugo i després se suïcida

La policia investiga el crim com un possible cas de violència de gènere

El matrimoni estava en tràmits de divorci i ja no residien junts

zentauroepp49163316 lugo190721200007

zentauroepp49163316 lugo190721200007 / Eliseo Trigo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un home de 50 anys ha matat presumptament aquest diumenge amb una arma blanca a la seva exdona de 48 anys a la localitat luguesa de Vilalba i després s’ha tret la vida penjant-se al garatge de la vivenda de la víctima.

Així, segons fonts de la Delegació del Govern a Galícia consultades per Europa Press, es va tenir constància dels fets al voltant de les 12,45 hores d’aquest diumenge, quan la Guàrdia Civil de Vilalba va trobar els dos cossos al domicili de la dona.

Els agents van trobar la víctima morta a causa d’una ferida d’arma blanca, mentre que al mateix garatge hi havia penjat el seu exmarit, amb el qual es trobava encara en tràmits de separació.

En aquest sentit, les mateixes fonts han confirmat que s’investiga la possibilitat que es tracti d’un cas de violència de gènere, tot i que encara es desconeix.

Separació

Per la seva banda, la Guàrdia Civil ha indicat a Europa Press que la parella ja no residia junta, perquè estava en tràmits de divorci, la qual cosa activa "el protocol de violència de gènere".

Notícies relacionades

Tot just aquest mateix dissabte, un familiar de l’home va presentar davant la Guàrdia Civil una denúncia de desaparició de l’home. "D’aquesta manera, es va activar el protocol de recerca, que va comptar amb diverses patrulles", han indicat.

Un dels llocs on van buscar va ser al domicili de la seva exparella, on van trobar els dos cadàvers.