Sánchez assumeix que va a una investidura fallida i altres notícies que has de saber avui

7ca46320-eaa4-434c-81f5-cb115794a6ae-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Sánchez esclata i dona per trencada la negociació amb Iglesias. El candidat augura que la seva investidura fracassarà a causa de la"consulta trucada" a Podem. Mentrestant, el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, i la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, es reuneixen avui al Congrés per desencallar-la.


2) Avui fa mig segle el coet Apollo XI es va enlairar de cap Canaveral i va donar inici al viatge que portaria per primera vegada uns humans a la Lluna. Però, ¿qui volia anar a la Lluna? Menys del 10% dels nord-americans estaven interessats per programes d’exploració extraterrestre. 


3) Ursula von der Leyen continua sense comptar amb els números necessaris per convertir-se avui en la primera presidenta de la Comissió Europea. La ministra alemanya de Defensa en necessita la meitat més un dels vots del ple del Parlament Europeu.


Notícies relacionades

4) Buch declara per la cessió de locals per a l’1-O. L’ara conseller d’Interior compareix avui davant del jutge com a imputat per presumpta desobediència en relació amb la cessió de locals per celebrar l’1-O a Premià de Mar, quan era el seu alcalde.


5) Més de 500 cotxes de pràctiques d’autoescola envoltaran avui a les 10.30 hores la seu de la Delegació del Govern a Catalunya, en l’encreuament de la carrers de Mallorca i Roger de Llúria de Barcelona, per protestar per la falta de funcionaris examinadors de la Direcció General de Trànsit a Catalunya.