ERC segueix a l'alça després del judici i el PSC es dispara i altres notícies que has de saber avui

gesop

gesop

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les sis notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Enquesta eleccions Catalunya: ERC segueix a l’alça després del judici i el PSC es dispara. Els republicans guanyarien les eleccions i podrien elegir entre els socialistes i JxCat. L’independentisme conservaria la majoria i Cs passaria de primera a quarta força.


2) Set integrants de l’equip d’espeleosocors de Protecció Civil del Govern de Cantàbria integren el dispositiu d’exploració establert al municipi d’Arredondo per buscartres espeleòlogues catalanesque es van endinsar a la cova de Cueto-Coventosa i que no han sortit a l’hora prevista.


3)Tensa calma als EUA davant de l’amenaça de batudes contra immigrants. La por es dispara en moltes comunitats, que es preparen per a l’operació anunciada per Trump. Experts en seguretat acusen el president de perseguir finalitats electoralistes, restant poder a les autoritats migratòries.

4)TMB recomana el metro com a alternativa a l’L1 per la vaga a Rodalies de dilluns. Els trens circularan al 66% en les hores punta durant l’aturada.


Notícies relacionades

5) Josep González: “Si s’han de convocar eleccions a Catalunya, com més aviat millor. El president de Pimec destaca que "l’economia funciona malgrat la política", però alerta que Espanya "no pot estar permanentment sense Govern".

6) Griezmann: “Si he de demanar perdó, ho faré al camp, que és on millor parlo”. El davanter francès afirma que no estava preparat per fitxar pel Barça l’any passat i que no es penedeix del vídeo que va fer.