A Viso del Marqués

Mor una dona per l'impacte d'un coet al cap a Ciudad Real

La policia judicial ha pres declaració per homicidi imprudent a un home per llançar l'artefacte de pirotècnia

ambulancia-uvi-movil-1

ambulancia-uvi-movil-1

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Una dona de 56 anys ha mort a Viso del Marqués (Ciudad Real), després d’esclatar-li al cap de forma accidental un coet que li va provocar la mort a l’acte. L’incident va tenir lloc a les 20.29 hores de dissabte a la plaça Pradillo d’aquesta localitat de Ciudad Real.

El coet que li va causar la mort a la dona va ser llançat amb motiu de la celebració de la processó de sant Cristòfor. El metge d’urgències no va poder fer res per salvar la vida de la víctima.

Aquest diumenge, la policia judicial ha pres declaració per homicidi imprudent al veí de 51 anys que va llançar el coet. 

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Viso del Marquès ha decretat dos dies de dol oficial per la mort. A més, se suspenen tots els actes oficials previstos, ha informat aquest diumenge el consistori en un comunicat, en què destaca que l’alcalde, José Calzada, el seu equip de Govern i la resta de regidors de la Corporació municipal “lamenten profundament” la mort d’aquesta veïna i donen “el seu més sentit condol a familiars i amics per aquest fatal desenllaç”.

El consistori detalla que el tràgic accident es va produir just abans de la sortida de la processó de sant Cristòfor, “una festa en honor al Patró de tots els conductors i que es va tornar en una enorme tristesa per la desgraciada mort d’una veïna de la localitat per l’impacte d’un dels coets voladors.