A LLEIDA

Detingut per abusar, pegar i robar la bossa d'una dona a l'autobús

L'home de 26 anys, veí d'Almenar, té antecedents policials i ara està acusat dels delictes de robatori amb violència, intimidació, abús sexual amb tocaments, lesions i atemptat als agents de l'autoritat

undefined49010904 pla obert d un autob s cobrint el servei alternatiu al traje190711165039

undefined49010904 pla obert d un autob s cobrint el servei alternatiu al traje190711165039 / Aleix Freixas

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Lleida un home per presumptes abusos a una dona a l’autobús que fa el trajecte Almenar-Lleida i una vegada que va baixar del vehicle de colpejar-la i robar-li la bossa.

L’home de 26 anys, veí d’Almenar, nacionalitat cubana i amb antecedents policials, està acusat dels delictes de robatori amb violència, intimidació, abús sexual amb tocaments, lesions i atemptat als agents de l’autoritat, han informat els Mossos d’Esquadra aquest dijous.

Va ser detectat per agents de paisà

Al voltant de les 11 hores de dimecres, agents de paisà van veure que una dona estava sent atesa per un grup de persones, entre les quals un home que va explicar que havia vist com el detingut li havia robat la bossa i havia fugit en direcció a la Seu Vella.

Notícies relacionades

La detenció es va produir poc després al carrer de la Tallada, al barri Centre Històric, on l’arrestat va agredir dos agents dels Mossos d’Equadra.

A la comissaria dels Mossos d’Esquadra, la dona va explicar que el detingut es va asseure al seu costat a l’autobús i li va fer tocaments per la qual cosa ella es va canviar de lloc i que al baixar la va colpejar i li va robar la bossa.