CONTRA UN EXMILITAR

L'UME es querella contra un emilitar per la bola del sandvitx de xoriço

L'extinent Luis Gonzalo Seguro va acusar de corrupte el cap d'aquesta unitat per donar aquest entrepà als soldats

image-1

image-1

1
Es llegeix en minuts
Efe / Madrid

La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha decidit iniciar accions legals contra l’extinent Luis Gonzalo Segura pels insults contra el cap d’aquest cos de l’exèrcit davant de la seva actuació en el recent incendi de Tarragona.

En el seu compte de Twitter, l’exmilitar, entre altres comentaris, acusava el cap de l’UME, Miguel Alcañiz, de "corrupte, golf, negligent o tot junt" per, suposadament, "gastar 640.000 euros en racions adaptades per a l’UME i donar per menjar sandvitxos de xoriço als seus militars mentre aquests es juguen la vida apagant incendis i, a més, els descompta 8 euros".

"Davant de les greus acusacions bolcades ahir, 4 de juliol, pel senyor Luis Gonzalo Segura contra el cap de la Unitat Militar d’Emergències a les xarxes socials, s’han iniciat accions legals en defensa de l’honor del general i del prestigi de la institució que representa", ha anunciat l’UME en un comunicat.

Notícies relacionades

El 25 de gener passat el Tribunal Suprem va confirmar la pena a dos mesos d’arrest que li va ser imposada al seu dia a l’extinent Segura per una falta greu derivada de les declaracions que va realitzar en diversos mitjans de comunicació denunciant suposades corrupteles en l’Exèrcit, d’on finalment va ser expulsat.

Novel·la 'Un paso al frente

El llavors militar, que va saltar als mitjans durant la promoció de la seva novel·la "Un paso al frente", va ingressar el novembre de l’any 2014 en un centre disciplinari militar per complir una sanció d’un mes d’arrest preventiu per vulnerar el règim disciplinari de les Forces Armades.