A Màlaga

Detingut després d'abordar a la seva exparella al carrer amb un tornavís, retenir-la a casa i violar-la

La víctima va aconseguir escapar-se en una distracció de l'agressor l'endemà

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

zentauroepp45218115 recurso para ilustrar un tema de un detenido180927111216

1
Es llegeix en minuts

Un home de 28 anys ha ingressat a la presó després de ser detingut per la policia de Màlaga acusat d’agredir sexualment la seva exparella, a qui va amenaçar amb un tornavís i va retenir durant tota la nit al seu domicili. 

Segons els fets denunciats, la víctima va ser abordada per la seva exparella, que la va sorprendre al mig del carrer i li va posar un tornavís al coll per conduir-la a la vivenda del detingut, on va ser retinguda tota la nit, ha informat aquest dimecres la policia en un comunicat.

Al domicili de l’investigat, segons la denúncia, l’home la va amenaçar de mort amb un ganivet de cuina, la va agredir sexualment i li va sostreure el telèfon mòbil, amb el qual es va fer passar per ella a través de missatges de WhatsApp.

Va aconseguir escapar-se

Al matí següent, en una distracció de l’agressor, la víctima va aconseguir escapar-se de la vivenda i demanar ajuda a una persona coneguda a través d’una cabina telefònica, i a continuació va acudir a un hospital de la capital malaguenya.

Al cap de poques hores de la denúncia, l’exparella de la víctima va ser detinguda per la seva presumpta responsabilitat en els fets, i en l’escorcoll dut a terme a la vivenda de l’arrestat els agents van recuperar el telèfon de la dona i van intervenir les armes utilitzades. 

Notícies relacionades

Víctima i agressor havien mantingut una relació de cinc mesos fins que, a començaments de juny, ella hi va posar fi.

La denunciant va exposar als agents com la seva exparella la tenia sotmesa a un control ferri dels seus moviments i inspeccionava els seus perfils a les xarxes socials i el seu telèfon mòbil, per tal d’exercir un domini total sobre ella.