Al Camp de Gibraltar

Detingut un cap de la Guàrdia Civil vinculat al narcotràfic d'Algesires

Està sent investigat per revelació de secrets, prevaricació i pertinença a banda organitzada

zentauroepp376145 hachis campo gibraltar190314110646

zentauroepp376145 hachis campo gibraltar190314110646 / A CARRASCO RAGEL

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut el capità de la policia judicial d’aquest cos a Algesires (Cadis) per la seva presumpta vinculació amb el narcotràfic de la zona del Camp de Gibraltar.

Fonts de la Guàrdia Civil han explicat a Efe que l’arrest es va practicar ahir després de mesos d’una investigació complexa i discreta dins de la comandància d’Algesires, on es va sospitar que l’agent podia estar relacionat amb alguns organitzacions de narcotràfic que operen a la zona.

El capità de la policia judicial de la Guàrdia Civil a Algesires està sent investigat per delictes de revelació de secrets, prevaricació, pertinença a banda organitzada i omissió del deure d’evitar un delicte.

Notícies relacionades

Està previst que l’arrestat passi a disposició judicial al llarg del dia.

L’Associació Unificada de Guàrdies Civils mostra en un comunicat la seva "profunda preocupació davant d’una situació que, si queda demostrada, posaria en evidència una cosa que ja vam denunciar en el seu moment: l’extensió dels tentacles del narcotràfic a la província de Cadis fins a altes instàncies de l’Administració i la funció pública", expliquen en el comunicat.