A PARTIR DE DEMÀ

Accés lliure a les piscines municipals de Terrassa i Sabadell durant l'onada de calor

Les dues ciutats activen el Pla d'Emergència Municipal en nivell d'alerta

undefined2044048 sabadell 20040709 piscina publica la bassa de sant oleguer d190626173029

undefined2044048 sabadell 20040709 piscina publica la bassa de sant oleguer d190626173029 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els ajuntaments de Sabadell i Terrassa han decidit que a partir d’aquest dijous hi hagi accés lliure a les piscines municipals fins que es completi l’aforament, per temes de seguretat, per fer front a l’onada de calor, que preveu temperatures diürnes que arribin als 40 graus.

És una de les mesures aprovades pels dos consistoris que aquest dimecres han activat el Pla d’Emergència Municipal en nivell d’alerta i que han determinat que es mantingui fins aquest divendres, segons han informat les dues administracions locals en un comunicat.

En el cas de Terrassa s’obrirà la piscina municipal de Vallparadís, amb una capacitat per a 1.400 usuaris, de 12 a 18 h. En aquest cas, a més, l’onada de calor coincideix amb l’arrencada de la Festa Major, prevista per a aquest divendres, per la qual cosa s’ha incrementat l’atenció sanitària i altres iniciatives per pal·liar la calor.

Notícies relacionades

A Sabadell s’han ampliat els horaris dels centres cívics i s’ha decretat el tancament de barbacoes, a més del funcionament ininterromput de fonts per diferents punts de la ciutat; a la localitat egarenca s’ha previst instal·lar nebulitzadors i punts d’aigua també per diversos punts de la població.

Així mateix, a la localitat sabadellenca, en matèria social, es faran seguiments preventius dels usuaris de teleassistència i s’ha activat un protocol d’actuació amb la Creu Roja per atendre col·lectius sense llar i en risc d’exclusió, entre d’altres.

Temes:

Calor Terrassa