trànsit

Tres accidents a l'A-2 provoquen 13 quilòmetres de retencions

Les retencions també estan complicant la circulació de vehicles a l'AP-7, les Rondes de Barcelona i la C-17

despi

despi

1
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

Tres accidents de trànsit ocorreguts aquest divendres a pocs quilòmetres de distància estan provocant retencions de fins a 13 quilòmetres a l’autovia A-2 entre Cornellà de Llobregat i Castellbisbal (Barcelona) en l’inici de l’operació sortida amb motiu de la revetlla de Sant Joan. A causa de l’accident s’han tallat carrils a l’autovia, que a les 16.30 hores han sigut reoberts, tot i que a aquesta hora es mantenen els problemes de trànsit.

Segons ha informat a Efe el Servei Català de Trànsit (SCT), les retencions també estan complicant la circulació de vehicles a la carretera AP-7, on hi ha cues de fins a 10 quilòmetres a l’altura de Santa Perpètua (Barcelona) en sentit nord. 

Notícies relacionades

Les Rondes de Barcelona també estan col·lapsades en sentit Trinitat, a més de la C-17, on hi ha retencions a Parets (Barcelona), als dos sentits de la marxa. 

Des de primera hora d’aquesta tarda fins demà a les 15.00 hores, el SCT preveu que uns 510.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona en l’operació sortida amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan.