Sánchez es planta davant d'Iglesias i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp48583358 pedro y pablo190611101441

zentauroepp48583358 pedro y pablo190611101441 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Sánchez es planta davant d’Iglesias: càrrecs, sí; ministres, no. El líder del PSOE se n’ha anat a la cimera del Consell Europeu de Brussel·les, que comença avui, sense una resposta del líder d'Unides Podem, que es debat entre cedir i arriscar-se a ser escombrat pel PSOE o enrocar-se i quedar com un dirigent obsessionat pel poder.


2) ¿Quants diners tenen els regidors de Barcelona? El més ric és Bou (PP), amb actius per un valor comptable de 8,5 milions, tot i que reconeix que el valor real podria ser el doble. Colau (BComú) té un saldo mitjà bancari de 33.000 euros i l’ex primer ministre francès Manuel Valls, de 15.000. Maragall (ERC), per la seva banda, té el 50% de tres vivendes.


3) El Sónar escalfa motors. Al festival, que se celebra del 18 al 20 de juliol, hi actuen artistes de 36 països, entre els quals hi ha figures de les músiques electròniques i urbanes com Underworld, Disclosure, Matthew Herbert, A$AP Rocky i Bad Bunny. En les mateixes dates i en paral·lel se celebra el Sónar+D, el congrés de tecnologies creatives.


Notícies relacionades

4) De Cospedal i Bárcenas declaren avui davant del jutge. El judici per la destrucció dels ordinadors del PP es reprèn amb les declaracions dels quatre acusats, i continuarà amb les dels testimonis, entre els quals estan citats l’ex número dos del partit i l’extresorer popular.


5) Avui se celebra el Dia Mundial del Refugiat, amb xifres dramàtiques i de rècord: Hi ha més de 70 milions de persones desplaçades forçoses al món.