Operació contra el narcotràfic al Prat de Llobregat i altres notícies que has de saber avui, en un minut

mossos-prat

mossos-prat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) En marxa una operació conjunta de Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil contra el narcotràfic al Prat de Llobregat. Els agents estan fent registres simultanis en immobles del barri de Sant Cosme amb l’objectiu de desarticular una xarxa criminal.


2) Donald Trump dona el tret de sortida de la seva campanya per a la reelecció amb un gran míting a Florida. Ho ha fet amb el mateix to i estratègia que el va portar a la Casa Blanca el 2016.


3) La crisi climàtica també arrasa el fons marí. Científics catalans, coml’investigador Jordi Boada, adverteixen sobre la pèrdua de vida marina. Però la crisi climàtica és sobretot visible en les imatges de desglaç, com la publicada pel científic Steffen Olsen o el fet que els ossos polars s’estiguin acostant cada vegada més a zones poblades de Rússia a la recerca de menjar.


Notícies relacionades

4)Imputades 15 empreses per pagaments de comissions a CDC. Una quinzena d’empreses i entitats, entre les quals, la Fundació ACS i les constructores Copisa, Teyco i Urbaser, estan imputades en el ‘cas 3%’ de presumpte pagament de comissions a l’extinta CDC a canvi d’obres o serveis públics, segons la interlocutòria a què ha tingut accés EL PERIÓDICO.


5) La generació del 98 de 'la Roja' fa el salt. Lucía García (Athletic), Aitana Bonmatí i Patri Guijarro (Barça) venen de ser subcampiones del Mundial sub-20 fa tan sols un any, però ja han guanyat contra les millors, juguen amb desimboltura i se senten protagonistes en aquest Mundial femení de França 2019.