Caos en el sistema de notes de l'escola pública de Catalunya i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp41927622 eso pruebas190213090249

zentauroepp41927622 eso pruebas190213090249 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1)Caos en el sistema de notes de l’escola pública de Catalunya. Fa dies que els professors es barallen amb el 'software' Esfer@, estrenat aquest mateix any. El Departament d’Educació admet, a mitges, que el programa té fallades: el qualifiquen de "funcionament inadequat" davant d’una "situació imprevista de saturació dels servidors de l’aplicació".


2) Ciutadans trenca amb Valls després del seu recolzament a Colau. Celestino Corbacho, Eva Parera i el mateix exministre francès van facilitar la reelecció de l’alcaldessa de Barcelona, que a primera hora de la tarda de dilluns va tornar a col·locar el llaç groc a la façana de l’Ajuntament de Barcelona. Rivera, per la seva part, continua aconseguint crítiques per alinear-se amb Vox. EL PERIÓDICO i SER Catalunya obrim una enquesta: ¿A qui afavoreix més la ruptura entre Cs i Valls?

db085395-fc30-4333-ace1-9f649b32d9f3-hd-web / periodico


3) Els Mossos busquen el germà de la menor morta en un pis de Mataró. La policia tracta el cas com a homicidi.


Notícies relacionades

4)Espanya fa història classificant-se per primera vegada per a vuitens d’un Mundial. La selecció femenina empata a zero amb la Xina amb un onze ultraofensiu en l’últim partit de la primera fase. Ara s’enfrontarà a la primera classificada del grup F (Estats Units o Suècia).


5) Menys pugna territorial per les cambres. El moviment independentista promogut per l’ANC va concentrar els seus esforços per assaltar les cambres de comerç no només de Barcelona, on va obtenir la seva victòria més gran ambl’independentista Canadell, sinó en la de Terrassa i Manresa, especialment.