Atractiva oferta

Un hotel de les Maldives ofereix dues setmanes gratis per cuidar tortugues

L'oferta, per a aquest agost, finalitza l'1 de juliol i està oberta a totes les nacionalitats

getthumbsbyfilename1ko7jang

getthumbsbyfilename1ko7jang

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No es pot negar que l’oferta, almenys així, tot d’un plegat, resulta molt atractiva: un resort de luxe de les Maldives ofereix 15 dies d’allotjament gratis a qui vulgui desplaçar-se per cuidar tortugues. L’hotel en qüestió és el  Coco Palm Dhuni Kolhu, que ofereix una plaça de becari per al seu centre de rescat de tortugues. La teva feina consistiria a netejar els aquaris, alimentar les tortugues i ajudar els veterinaris. La data és negociable, però seria durant el mes d’agost. 

Notícies relacionades

També demanen que publiquis la teva experiència a les teves xarxes socials. L’únic requisit, a més de dominar l’anglès, és ser major d’edat. Ells, explica l’oferta penjada al seu web, et pagaran el bitllet que et porti a l’illa i et donaran l’allotjament gratis en una de les seves viles privades, des de les quals tindràs accés a totes les seves instal·lacions, i t’obsequiaran amb algunes activitats per aquesta illa de l’Oceà Índic. 

Per poder ser un dels afortunats has d’enviar un vídeo de 2 o 3 minuts presentant-te i una carta de motivació d’unes 500 paraules. El concurs finalitza l’1 de juliol i està obert a totes les nacionalitats.