Gran acollida

Un home de 59 anys aconsegueix feina gràcies el vídeo viral del seu fill

El jove té al cap iniciar una plataforma per "ajudar altres persones que també hagin sigut discriminades per la seva edat"

trabajo-padre-viral / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home de 59 anys ha aconseguit feina gràcies al vídeo que va publicar el seu fill, que es va fer viral, per denunciar la discriminació per edat que patia el seu pare a l’hora de buscar feina. 

El jove de 26 anys Jordi Pascual Jalón va pujar a Youtube, el 2 d’abril passat, un vídeo titulat "Que no te engañen. Esta es la realidad del empleo en España", en la qual ensenyava els impediments que el seu pare trobava en entrevistes de feina, on al dir que tenia 59 anys era descartat, malgrat tenir molta experiència en gestió empresarial. 

La iniciativa va aconseguir milers de reproduccions en pocs dies i innombrables comentaris a les xarxes socials sota el lema #Contrataamipadre. 

En declaracions a Efe, Pascual ha celebrat aquest divendres: "Des que vam sortir a tots els mitjans de comunicació, em vaig convertir en el 'cap de premsa' del meu pare per gestionar tots els ‘emails’ i les entrevistes de feina que rebíem". 

Més de 30 entrevistes

En total, van ser més de 600 correus electrònics, dels quals uns 200 eren propostes per reunir-se. 

Jordi Pascual pare, que ha estat "molt enfeinat", segons el seu fill, va assistir a prop de 30 entrevistes, que van finalitzar en 15 propostes fermes de feina.

"Hi va haver una empresa que es va mostrar especialment interessada, fins i tot van parlar amb els nostres familiars a través de les xarxes socials", s’ha sorprès el jove. 

I és en aquesta companyia familiar de serveis on Jordi Pascual "exercirà de mà dreta de la direcció i aportarà tot el que sap sobre qüestions empresarials", ha assegurat el seu fill. 

Davant de les nombroses peticions d’ajuda que van arribar després que el vídeo es fes viral, el jove té al capiniciar una plataforma per "ajudar altres persones que també hagin sigut discriminades per la seva edat". 

"Com a fill, sé el que hem patit a casa a nivell d’ansietat per no trobar feina", ha lamentat. 

Notícies relacionades

Jordi Pascual pare, que té tres llicenciatures universitàries i dos títols de màster, des de l’any 2010 que no treballava després de ser acomiadat en plena crisi econòmica. 

"La gent ha de tenir paciència perquè som en un país en el qual no es dona visibilitat al talent sènior", ha demanat el jove.