La nova mobilitat

Els taxis aeris d'Uber començaran a sobrevolar Nova York el 9 de juliol

El 2020 volaran en proves a Dallas, Los Angeles i Melbourne

uber

uber

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Els taxis aeris sobrevolaran diverses ciutats del món en menys de cinc anys. Uber ha anunciat un programa pilot a Nova York a partir del pròxim 9 de juliol i ha afegit Melbourne (Austràlia) a Dallas i Los Angeles, les dues ciutats on ja estava previst que es comencessin a provar els seus cotxes voladors el 2020. En el futur aquests taxis seran autònoms, però de moment seran tripulats i tindran capacitat per a quatre passatgers.

Tot i que Melbourne serà la primera ciutat fora dels EUA en la qual s’implementarà, al juliol els clients de Nova York podran  anar de Manhattan a l’aeroport John F. Kennedy en un d’aquests vehicles, per 175 euros, tot i que de moment el servei es farà amb un helicòpter tradicional i encara requerirà el servei dels cotxes d’Uber per desplaçar-se fins a l’heliport.

"Els vols de prova començaran a funcionar a partir del 2020 i els plans d’operacions comercials el 2023", va anunciar l’empresa en un comunicat.

Notícies relacionades

La gerent general d’Uber a Austràlia, Nova Zelanda i el nord de l’Àsia, Susan Anderson, que va fer l’anunci dimarts en una reunió de l’empresa a Washington, va recalcar que més de 3,8 milions d’australians utilitzen el seu servei de transport compartit des que va arribar a aquest mercat, l’any 2012.

"Els governs australians han adoptat un enfocament amb visió de futur davant el transport compartit i la seva tecnologia", va indicar Anderson.

Temes:

Uber