Investigació

Imputada una professora de Reus per maltractament a un nen de 4 anys

Un jutjat ha obert diligències després d'accedir a àudios en què es pot sentir la mestra insultant el nen

descarga

descarga

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Jutjat d’Instrucció 4 de Reus (Tarragona) investiga una mestra d’un centre escolar del municipi, Mowgli, per un presumpte delicte de maltractament per tracte vexatori a un menor, ha informat aquest dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els pares del menor, de quatre anys, van presentar una denúncia el febrer davant del jutjat de guàrdia de Reus, després d’haver col·locat una enregistradora a la butxaca de l’abric del nen i constatar que la tutora l’insultava i li llançava expressions vexatòries, segons 'El Confidencial Digital’. De les 21 hores de gravació obtingudes, van sentir la tutora proferint insults al seu fill i a altres nens.

Van optar per posar l’enregistradora després de mantenir reunions amb la direcció del centre per esbrinar per què el seu fill tenia un comportament estrany i que només obtinguessin com a resposta que no havien advertit res estrany.

Notícies relacionades

El jutjat, que té diligències obertes des del març després de rebre una denúncia particular, va citar l’1 d’abril la denunciada perquè declarés, tot i que es va acollir al seu dret a no declarar, i pròximament hi ha previstes declaracions testificals, segons el TSJC.

Fonts de la Conselleria d’Educació han explicat que es va obrir un expedient disciplinari per aquests fets i que es van prendre mesures, com ara separar la mestra de l’alumne, i puntualitzen que quan es resolgui judicialment es podrà prendre una decisió més definitiva.