RESUM DE NOTÍCIES

Colau fa el primer pas per conservar l'alcaldia i altres notícies del dia, en un minut

zentauroepp48346550 colau190528103719

zentauroepp48346550 colau190528103719 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Aquestes són les notícies que has de saber avui per estar informat.

1. Colau fa el primer pas per conservar l’alcaldia. Barcelona en Comú proposarà aquest divendres que Ada Colau opti a la reelecció com a alcaldessa. 


2. Sánchez rep l’encàrrec de formar govern. El president es reunirà la setmana que ve amb Casado, Rivera i Iglesias per explorar la seva investidura La decisió de JxCat de conservar les actes dels diputats li aplana el camí.

3. Puigdemont maniobra per reforçar el seu poder en el PDECat L’expresident busca reunificar l’espai neoconvergent davant el descontentament intern.

Notícies relacionades

4. Un jutge demana al fiscal investigar la DGAIA per una retirada de custòdia. Qüestiona la intervenció per estar basada "en creences i suposicions", segons el magistrat. 

5. El Mundial femení de futbol arrenca aquest divendres. La cita més reivindicativa comença a França. Aquestes són les 10 jugadores que no s’han de perdre de vista. Espanya, entre les favorites. La centrecampista blaugrana Alexia Putellas descriu l’evolució que ha experimentat el futbol femení: "Fa quatre anys ens van donar una tassa i ara ens han regalat un cotxe"