Nord-americans

Misteri en un hotel de la República Dominicana: tres turistes morts en cinc dies

Una doctora de Pennsilvània mor al mateix establiment on van trobar sense vida un matrimoni també nord-americà

zentauroepp6668143 republica dominicana190606091401

zentauroepp6668143 republica dominicana190606091401

1
Es llegeix en minuts
Efe

Misteri a la República Dominicana, o simplement casualitat. La Procuradoria General dominicana ha informat aquest dimecres que investiga les circumstàncies en què va morir una metge terapeuta nord-americana que s’allotjava en un hotel de l’est del país, el resort Bahía Príncipe La Romana, cinc dies abans que allí mateix morís també una parella de la mateixa nacionalitat.

La dona va ser identificada com a Miranda Lynn Schaup Werner, de 41 anys, que s’havia allotjat en un hotel ubicat entre les províncies de San Pedro de Macorís i La Romana (a l’est) amb la seva parella, Daniel Frank Werner, de 49 anys, per celebrar el seu desè aniversari de casament, d’acord amb un comunicat de la PGR.

La defunció de Schaup Werner es va produir el passat 25 de maig i van traslladar el seu cadàver a l’Institut Nacional de Ciències Forenses (Inacif), a San Pedro de Macorís, per practicar-li l’autòpsia, segons aquest comunicat.

Una parella nord-americana

D’acord amb les investigacions preliminars, el dia de la mort, la parella estava a l’habitació de l’hotel preparant-se per anar a sopar quan la dona es va començar a sentir malament, per la qual cosa Daniel va trucar els paramèdics de l’hotel, que li van fer els primers auxilis, però més tard es van adonar que ja s’havia mort.

El comunicat informa que s’esperen els resultats de l’autòpsia per determinar les causes de la mort mentre es continua investigant.

Notícies relacionades

El passat 30 de maig, cinc dies després de la defunció de Schaup Werner, també van morir a l’hotel els nord-americans Nathaniel Edward Holmes, de 63 anys, i Cynthia Ann Day, de 49, mentre estaven de vacances al país.

La causa de la mort de la parella va ser insuficiència respiratòria i edema pulmonar, segons va reportar la Policia Nacional diumenge passat, després del resultat de l’autòpsia practicada per l’Institut Nacional de Ciències Forenses (Inacif).

Temes:

Hotels