A Alemanya

"¿Vols veure el cadàver?" El vídeo en què un policia renya els tafaners d'accidents

Les imatges d'un oficial renyant automobilistes que fan fotos d'un accident mortal es fan virals

camionero-fotos

camionero-fotos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’efecte tafaner davant de qualsevol accident és part de la condició humana, però n’hi ha que arriben molt més lluny, anteposant la satisfacció del morbo a qualsevol mostra de respecte. Un vídeo gravat en una carretera a prop de Nuremberg, a Alemanya, que mostra com un policia intenta lluitar contra aquells que fan fotos en un accident mortal s’ha tornat viral. Els Mossos i Trànsit l’han retuitejat i han demanat a través de les xarxes, que, per respecte a les víctimes, si et trobes amb un accident no el comparteixis a les xarxes.

Notícies relacionades

L’agent Stefan Pfeiffer s’ha convertit en un heroi per la seva dedicació i fortalesa per recriminar l’actitud dels més curiosos que se sobrepassen: "¿Vols veure el cadàver?", arriba a dir-li a un individu que està fent fotos de l’accident en què va morir un conductor hongarès. Les imatges tenen centenars de milers de reproduccions a tot el món.

“Està estès allà [el cadàver]. ¿Vols veure’l?”, li insisteix a un conductor. “¿No vols veure’l? ¿Llavors perquè fas fotos?", li recimina. En el vídeo es veu Pfeiffer quan li explica a aquesta persona que afronta una sanció de 128,50 euros per fer fotos de l’accident. "T’hauria de fer vergonya", li remata.