De 43,5 quirats

Dos lladres fan el canvi amb un diamant de 45 milions d'euros en un hotel de París

Els homes van quedar amb la propietària simulant ser experts en pedres precioses per estimar-ne el valor

zentauroepp21603988 diamante gigante190523123736

zentauroepp21603988 diamante gigante190523123736

1
Es llegeix en minuts
Efe

Dos homes que es van fer passar per experts en pedres precioses van robar dilluns passat un diamant valorat en uns 45 milions d’euros a la seva propietària, que havia anat a un hotel de luxe de París per al peritatge.

La Fiscalia de París va indicar a Efe aquest dijous que ha obert una investigació preliminar per robatori en banda organitzada per aquests fets ocorreguts a l’hotel, que es troba al districte VIII a poca distància de l’avinguda delsCamps Elisis.

Les indagacions s’han encarregat als policies de la Brigada de Repressió del Bandidatge (BRB).

La víctima, de nacionalitat guineana, tenia una cita dilluns a la tarda al Warwick, per a una estimació definitiva del seu diamant de 43,5 quirats.

Es verifica la denúncia

Els dos homes i la dona van estar parlant al bar i el que es va presentar com a expert va examinar la pedra preciosa abans de tornar-la.

Notícies relacionades

No obstant, dos dies després la propietària es va adonar que l’hi havien canviat per una imitació i va acudir a la comissaria per denunciar-ho.

El treball dels investigadors passa, en primer lloc, per verificar el relat de la denunciant per traçar els seus desplaçaments i intentar identificar els presumptes estafadors.