De primer grau

Condemnada una clínica de Barcelona per cremades en una depilació làser

La companyia d'assegurances de la clínica haurà de pagar a la pacient 4.300 euros

rjulve24211240 generico jueces juez mazo tribunal  foto 123180717115621

rjulve24211240 generico jueces juez mazo tribunal foto 123180717115621

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El Jutjat de Primera Instància 51 de Madrid ha condemnat a una clínica de depilació làser de Barcelona a indemnitzar amb 4.363,2 euros una pacient per les cremades que va patir durant una depilació làser al considerar que hi va haver un "ús incorrecte del làser".

Segons ha informat aquest dimecres el Defensor del Pacient, els serveis jurídics del qual han defensat l’afectada, el jutjat ha estimat parcialment la demanda presentada per l’advocat Damián Vázquez, i ha dictat una sentència que condemna la companyia d’assegurances de la clínica a pagar pels danys causats a la dona.

La clienta va acudir el 9 de juny del 2016 a la clínica per fer-se la depilació làser, tot i que va sentir des del primer tret "com augmentava progressivament el dolor que sentia, fins que finalment va començar a sentir fins i tot marejos i no van parar malgrat les seves queixes".

Quan la dona, després d’estar dues hores ajaguda a la clínica a causa dels dolors i marejos, va arribar a casa i va constatar les ferides, va acudir a diverses ocasions a l’hospital, on li van confirmar que tenia cremades de primer grau, segons l’associació.

Més reclamacions

Notícies relacionades

Arran d’aquest cas, l’advocat Damián Vázquez assegura que en els últims anys han augmentat els tractaments de depilació làser, per la qual cosa també "s’ha notat una pujada en el numero de reclamacions presentades i indemnitzacions concedides".

Per això, el Defensor del Pacient demana als pacients que extremin les precaucions a l’hora de triar les clíniques i centres d’estètica per a aquesta mena de depilació, ja que de vegades "no es realitza amb les degudes garanties o amb els professionals mèdics adequats".