A Màlaga

Un jove en estat crític per l'atac brutal d'una gossada

Un policia de Màlaga va haver d'efectuar 11 trets a l'aire per fer fora els gossos

noticia-hospital-virgen-victoria

noticia-hospital-virgen-victoria

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jove de 30 anys està ingressat en estat crític a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del’Hospital Virgen de la Victoria de Màlaga després de patir l’atac de diversos gossos aquest diumenge de matinada.

Un particular va avisar el 112 sobre les dues de la matinada que un home havia sigut atacat per gossos al carrer Joaquín Vargas, al polígon Santa Teresa de la capital malaguenya, segons ha informat a Efe un portaveu del servei d’emergències. ‘Diario Sur’ explica que quan van arribar els agents van topar amb l’atac, que encara no s’havia acabat. El jove era estès a terra envoltat de mitja dotzena de gossos, que no deixaven de mossegar-lo. Per foragitar-los, un dels policies va arribar a disparar fins a 11 vegades a l’aire.

Notícies relacionades

Al lloc dels fets es van desplaçar agents de la Policia Local i els efectius sanitaris del 061, que van traslladar el ferit a l’hospital, on va ingressar en estat crític, segons han dit a Efe fonts sanitàries.

Després de ser estabilitzat, el jove va ser traslladat a la UCI, ja que necessita intubació, i després ha sigut conduït a l’àrea quirúrgica per suturar-li les ferides patides, després de la qual cosa tornarà a la UCI per a la seva recuperació. 

Temes:

Gossos