XXIV edició

La Fundació La Caixa, premi del Dia d'Internet a la millor Estratègia Digital

El guardó correspon a la categoria d'ONG Acció Social

intrnet

intrnet

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Premis d’Internet 2019 ja tenen guanyadors. La Fundació La Caixa ha obtingut el premi a la millor Estratègia Digital per la categoria d’ONG’s Acció Social. Les 19 candidatures guanyadores es van anunciar durant la gala dels Premis d’Internet, que es va celebrar dimarts a l’Espai Fundació Telefónica. Aquests guardons són part dels esdeveniments amb què es commemora l’efemèride del Dia Mundial d’Internet que se celebra el 17 de maig.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer aquelles iniciatives, persones o organitzacions que més han destacat, durant l’any previ a la seva entrega, en promoure, innovar o facilitar els usos d’internet i de les noves tecnologies en les categories d’Estratègia Digital, Marca Personal a les Xarxes Socials, Campanyes de Comunicació i Iniciatives d’Emprenedoria i Investigació.

372 candidatures

Les candidatures finalistes que aspiraven a guanyar van ser escollides després d’un total de 372 candidatures en les diferents categories, i després de rebre més de 140.000 vots ‘online’; els Premis d’Internet 2019 ja tenen guanyadors. El jurat, compost per professionals de reconegut prestigi, havia determinat qui eren els finalistes d’aquesta edició dels Premis d’Internet utilitzant en la seva valoració criteris com ara el disseny, el contingut, la utilitat, l’accessibilitat, la creativitat i l’ús de les diferents eines que ofereix Internet a persones i organitzacions.

La cerimònia va ser conduïda per Macarena Berlín, periodista espanyola, directora i presentadora de programes a la cadena SER (‘Los muchos libros’) i a RTVE (‘+Cotas’) i amenitzada per ImproMadrid, com en edicions anteriors, i per donar-li una certa agilitat els guanyadors van haver d’utilitzar tuit-discursos, de 260 caràcters, per agrair el seu premi amb les etiquetes #pre2019 i #diadeinternet i el més retuitejat tindrà un premi especial.

Notícies relacionades

"La següent cita, el 17 de maig, Dia d’internet al Senat, on celebrarem l’efemèride amb un debat Plenari sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible i reconeixerem la trajectòria de María Benjumea", va recordar Macarena al finalitzar la gala.

Sobre el Dia d’Internet

El #diadeinternet és un projecte en xarxa que sorgeix de la societat, per la societat i per a la societat. Està obert a la participació voluntària i gratuïta de tothom. L’efemèride, que se celebra el 17 de maig, pretén donar a conèixer les possibilitats de les noves tecnologies per millorar el nivell de vida dels pobles i dels seus ciutadans. Els patrocinadors d’aquesta edició són: El Corte Inglés, Facebook, Fénix Directo, Google, HP, i Telefónica.