Desapareguda des del març

Els Mossos troben al pis de Cornellà indicis que Janet Jumillas és morta

La policia catalana va detenir ahir dos homes per la seva implicació en la desaparició de la dona

c6dc7749-9c5d-4929-9dd9-5b667f756444-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han trobat en el registre del pis a Cornellà de Llobregat (Barcelona) del principal detingut ahir per la desaparició de Janet Jumillas indicis que apunten que la dona és morta, segons han informat fonts pròximes al cas, sense donar més detalls. Ahir la policia va detenir  dos homes per la seva implicació amb la desaparició d’aquesta dona de 39 anys, mare soltera de dos fills

A l’espera que en les pròximes hores els investigadors avancin amb les seves indagacions, el més probable és que el principal sospitós passi demà a disposició judicial acusat d’un delicte d’assassinat.

Al principal sospitós, de nom Aitor i nacionalitat espanyola, últimament es relacionava amb Janet Jumillas, veïna de Viladecans. En el registre de la vivenda de l’arrestat els agents van trobar indicis biològics que apuntalen la hipòtesi dels investigadors que la dona va ser víctima d’un crim, per la qual cosa ara proven de localitzar el cadàver.

El pis del principal sospitós, que es movia en un ambient lligat al mercadeig, és ara un escenari important per poder avançar en la investigació d’aquest cas, en el qual el titular del jutjat d’instrucció número 4 de Cornellà manté el secret de les actuacions.

Sobre el segon arrestat, els Mossos estan mirant de determinar el seu grau de participació.

Desapareguda el 13 de març

Janet Jumillas es va desplaçar el dimecres 13 de març a Cornellà per fer unes gestions a la delegació d’Hisenda i després ja no se’n va saber res més.

Els Mossos van localitzar el seu cotxe el dilluns 18 de març, aparcat correctament a la via pública als voltants de la seu d’Hisenda a Cornellà, tot i que no s’apreciava cap signe de criminalitat.

Notícies relacionades

El vehicle estava situat a uns 10 minuts a peu del domicili del primer detingut que els Mossos van registrar durant tot el dia d’ahir a la recerca de pistes per provar de localitzar la dona.

Els familiars de la dona van afirmar des de la seva desaparició que no hauria abandonat mai voluntàriament els seus fills, ni tampoc deixaria de contestar a les trucades dels seus pares, que estan malalts, per això estaven convençuts que darrere de la seva absència hi ha un mòbil criminal.