assassinat

Dos detinguts per alegrar-se a les xarxes socials del crim de Laura Luelmo

Una agent fora de servei va descobrir els missatges

20190508 435942 opblacktear 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha detingut dues persones a Sevilla i Salamanca que feien comentaris en xarxes socials en els quals es vantaven i alegraven de la mort de Laura Luelmo, la jove professora de Zamora de 26 anys que va ser assassinada a El Campillo (Huelva).

Segons informa la Direcció General de la Policia, els detinguts utilitzaven diversos perfils d’una coneguda xarxa social d’intercanvi d’imatges per publicar els comentaris vexatoris tant sobre el crim de la jove com contra els seus familiars.

Cinc perfils

Va ser una agent fora de servei la que va descobrir aquestes publicacions el 19 de desembre, una setmana després de l’assassinat. Posteriorment, els policies van descobrir que els arrestats anaven creant diferents perfils socials, fins a cinc de diferents, així que eren denunciats pels usuaris i tancats per l’empresa gestora de la xarxa social.

Notícies relacionades

Després de nombroses tasques d’investigació van aconseguir la identificació d’un dels autors que van detenir a finals del mes de març passat a Sevilla, la ciutat on residia.

A l’abril van identificar l’altre home, que va ser arrestat a Salamanca. A tots dos els van intervenir els seus telèfons mòbils i van ser posats a disposició judicial com a responsables de delictes contra la integritat moral i coaccions. 

Temes:

Assassinats