El drama de la immigració

Mor una dona i desapareix un nen després de bolcar una pastera en una platja de Cadis

La Guàrdia Civil ha activat un ampli dispositiu per localitzar el menor

salvamento-maritimo

salvamento-maritimo

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una dona ha mort i un nen es troba desaparegut després de bolcar la matinada d’aquest dimecres la pastera en què viatjaven a pocs metres d’una platja de Conil de la Frontera (Cadis), segons ha informat la Guàrdia Civil.

La matinada d’aquest dimecres, els guàrdies civils que operaven en el Sistema Integral de Vigilància Exterior (SIVE) de la Comandància de Cadis localitzaven una embarcació pneumàtica pròxima a la platja de Castilnovo, en l’esmentat terme municipal de Conil, segons han detallat fonts de la Guàrdia Civil.

S’organitzava llavors un dispositiu de rescat integrat per patrulles de terra i embarcació de servei marítim de la Guàrdia Civil i es donava avís a Salvament Marítim. Segons explica la Guàrdia Civil, una onada ha fet bolcar l’embarcació "a pocs metres" de la platja, i després s’ha auxiliat 24 migrants que hi viatjaven, si bé una dona ha mort i un nen es troba desaparegut.

Notícies relacionades

Segons explica la Guàrdia Civil, una onada ha fet bolcar l’embarcació "a pocs metres" de la platja, i després s’ha auxiliat 24 migrants que hi viatjaven, si bé una dona ha mort i un nen es troba desaparegut. 

En aquests moments continua a la zona un "ampli dispositiu de recerca" del menor des de terra, mar i aire, i al qual s’ha incorporat un equip del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil, segons expliquen les mateixes fonts.