Una escola de música de Montbui denuncia el robatori de 18 violins i 4 violoncels

L'ajuntament del municipi de l'Anoia ha garantit que reposarà els instruments sostrets

aula

aula

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Bracelona

L’escola de música Aula Orquestra de Santa Margarida de Montbui ha denunciat el robatori de 18 violins i quatre violoncels que guardaven a l’escola García Lorca del municipi de l’Anoia. Aquesta entitat sense ànim de lucre dedicada a l’educació musical nascuda fa sis anys va alertar ahir del robatori, que es va produir la nit de dilluns a dimarts, a través de les seves xarxes socials, des d’on també demanen col·laboració ciutadana per poder recuperar-los.

En la mateixa nota, Aula Orquestra explica que els intruments són donacions de "padrins i amics del projecte que creuen amb el dret que tots els nens puguin aprendre a tocar un instrument". L’entitat explica que en el dia d’avui, a falta d’un mes per al concert de final de curs, no tenen prou instruments per a tots els alumnes.

Notícies relacionades

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha lamentat els fets i ha garantit que reposarà amb la màxima celeritat el material sostret perquè es pugui continuar amb l’activitat

Un dels docents responsables d’Aula Orquestra ha explicat a 'Regió7' que els lladres només van deixar un violí i un violoncel. El mateix professor explica que són instruments de poc valor i que "no creu que en treguin res quan els venguin". Aquest mitjà explica que també es van emportar ordinadors del centre. 

Temes:

Música