el temps a espanya

Les temperatures baixen aquest divendres i hi haurà precipitacions en el terç oriental i les Balears

GRAF5038  LUGO  03 04 2019 - Una mujer se protege de la lluvia caida hoy en Lugo  El jueves llegara a Galicia un frente frio con el avance del dia  de forma que los cielos estaran nublados en general  con lluvias que comenzaran por el oeste durante la manana y que se extenderan al resto de la comunidad  EFE  Eiseo Trigo

GRAF5038 LUGO 03 04 2019 - Una mujer se protege de la lluvia caida hoy en Lugo El jueves llegara a Galicia un frente frio con el avance del dia de forma que los cielos estaran nublados en general con lluvias que comenzaran por el oeste durante la manana y que se extenderan al resto de la comunidad EFE Eiseo Trigo / Eiseo Trigo (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Madrid

Les temperatures baixaran aquest divendres a la majoria d’Espanya, especialment al nord-est, tot i que en l’extrem nord-oest s’espera un augment, si bé continuarà el temps primaveral i la majoria de ciutats superaran els 20 graus, segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). El Cantàbric oriental, alt Ebre, Pirineu i Melilla hi haurà núvols amb pluges, que aniran remetent a la tarda, i hi haurà intervals ennuvolats, i nuvolositat d’evolució diürna, en àmplies zones de la Península, amb precipitacions en el terç oriental i les Balears.

Notícies relacionades

S’espera que les pluges siguin més intenses i es produeixin, amb ocasionals tempestes i calamarsa, en els entorns d’àrees muntanyoses. El Meteocat informa avui que aquest divendres al Pirineu català hi haurà xàfecs o tempestes. Dissabte l’ambient a Catalunya serà assolellat, tot i que al vessant nord encara hi haurà precipitació. 

A les Canàries, possibilitat de pluges febles al nord d’illes de més relleu. El vent serà de component nord, amb algun interval de fort al litoral gallec i l’Empordà; i de component est en litorals del sud-est i sud peninsulars. Respecte a la quota de neu al Pirineu, se situarà entre 1.000/1.200 m al Pirineu navarrès a primeres hores, i entorn de 1.400/1.600 m a la resta.