Misteriós robatori d'una mascota

Bracket, el gos malalt sostret a Sant Cugat, apareix en un jardí de Sant Quirze

Els lladres han abandonat l'animal en un jardí particular a uns 15 quilòmetres

zentauroepp47987291 perro190502171821

zentauroepp47987291 perro190502171821

1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

Bracket, el buldog francès malalt del cor que va ser robat dissabte a Sant Cugat del Vallès, ha aparegut sa i estalvi aquesta tarda en un jardí particular de Sant Quirze del Vallès, a uns 15 quilòmetres del lloc del furt.

L’animal acaba de ser entregat per agents de la Policia Local de Sant Quirze, a Almudena Herraiz, la seva llegítima propietària que, plorant de l’emoció, ha rebut amb immensa alegria la seva mascota, que es troba en bon estat.

Gràcies a la policia, que va buscar el xip

Fonts de la Policia Local de Sant Quirze han explicat que a les tres de la tarda han rebut la trucada d’un veí alertant que hi havia un gos al seu jardí. Una patrulla ha recollit l’animal i l’ha portat a la comissaria on els agents li han passat el detector de xips, d’on han obtingut les dades de la propietària.

El fet que els lladres hagin abandonat el gos en un jardí privat i per tant tancat implicaria la seva bona intenció, ja que si l’haguessin deixat abandonat al carrer podria haver mort atropellat o per esgotament, ja que es tracta d’un animal de salut delicada que havia sigut operat del cor.

Recerca d’imatges

L’aparició de Bracket s’ha produït just quan la Policia Local de Sant Cugat rastrejava les imatges de videovigilància del centre del municipi a la recerca del cotxe que va utilitzar una família, amb una nena petita, per emportar-se l’animal que estava lligat a la porta de la botiga.

La sostracció de l’animal va generar una gran activitat a les xarxes socials i també a Sant Cugat on desenes de voluntaris es van oferir per imprimir i repartir cartells. El robatori, tècnicament denominat un furt ja que no va existir violència, va sorprendre la policia i els veterinaris ja que no és habitual que un animal domèstic sigui robat, tot i que siguin freqüents les desaparicions.

Notícies relacionades

Bracket va desaparèixer dissabte al migdia mentre la seva propietària, una dentista, comprava en una cèntrica botiga de fruita i alimentació. El gos estava lligat al ganxo de l’entrada quan, segons un testimoni, un home i una dona es van acostar amb una nena d’uns quatre anys, van deslligar l’animal i se’l van emportar en un cotxe aparcat a uns 30 metres.

.

Temes:

Gossos Robatoris