50 MORTS AQUEST ANY

Dos morts en un accident de trànsit a Maçanet de la Selva

Els morts són un home de 84 anys i una dona de 82, tots dos veïns d'Esplugues de Llobregat

L'accident s'ha produït quan el vehicle en el qual viatjaven ha xocat frontalment amb un camió

foto 3492135

foto 3492135

1
Es llegeix en minuts
El Periódico/ACN

Un home i una dona veïns d’Esplugues de Llobregat han mort aquest dilluns en un accident de trànsit ocorregut a la carretera N-II al seu pas pel municipi de Maçanet de la Selva, segons informa el Servei Català de Trànsit.

L’avís del sinistre s’ha produït a les 15.35 hores en el punt quilomètric 689, on, per causes que encara s’investiguen, el turisme en què viatjaven els dos morts ha envaït el carril contrari i ha xocat frontalment amb un camió.

El camioner, il·lès

Els dos ocupants, un home de 84 anys, J.B.E., i una dona de 82, D.M.B., els dos veïns d’aquesta localitat del Baix Llobregat, han mort a causa de l’accident, mentre que el conductor del camió ha resultat il·lès.

Notícies relacionades

Quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra s’han activat arran de l’accident, al qual també han acudit quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

Amb aquestes dues noves víctimes, el nombre de morts en accidents de trànsit des de començament d’any a la xarxa viària interurbana de Catalunya ascendeix a 50.