A BARCELONA

Ferits lleus 13 menors i tres adults en l'accident d'un autobús escolar a Esplugues

També han patit contusions un monitor que els acompanyava i el conductor del vehicle

L'autobús ha caigut per un desnivell de tres metres i ha col·lidit amb diversos cotxes estacionats

foto 3492144

foto 3492144

1
Es llegeix en minuts
ACN/El Periódico

Al final tot va quedar a un ensurt molt menor del que podria haver sigut, però encara així es van haver de lamentar algunes contusions lleus. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va haver d’atendre aquest dilluns a la tarda13 menors d’edat i tres adults desprésd’accidentar-se un autobús escolar a Esplugues de Llobregat. El vehicle va quedar desfrenat per culpa d’un desnivell i va acabar col·lidint amb tres vehicles que estaven estacionats a la zona. Afortunadament,no es va registrar cap ferit de gravetat.

Notícies relacionades

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van enviar al lloc dels fets fins a vuit dotacions, l’accident es va produir alcarrer de Juan de la Cierva, just darrere d’una escola, pocs minuts després de les cinc de la tarda, és a dir, tot just acabar les classes. Va ser llavors quan el vehicle va quedar desfrenat, es va precipitar per un desnivell de tres metres i va caure a un descampat, on va acabar xocant amb tres cotxes que hi havia aparcats al terreny.

A banda dels bombers, al lloc del sinistre es van desplaçar diversos agents de la policia local d’Esplugues, dues patrulles dels Mossos d’Esquadra i 10 unitats del SEM, una de les quals pediàtrica. Els especialistes van fer ‘in situ’ un primer examen als 13 menors i als tres adults ferits lleus, que posteriorment van ser derivats als centres hospitalaris de Vall d’Hebron, Sant Joan de Déu, Sant Joan Despí, Moisès Broggi i a l’hospital de Sant Boi de Llobregat. Entre els ferits hi ha elconductor de l’autobús i el monitorque acompanyava els nens.