Tragèdia a Adeje

L'assassí de Tenerife va portar la seva família a la cova amb l'excusa que tenia regals amagats

El nen que va aconseguir escapar espera que familiars se'n facin càrrec

4be5677d-09cf-421a-b912-075e772d594e-hd-web / periodico

2
Es llegeix en minuts
Efe

El nen alemany que va fugir de l’atac en el qual suposadament el seu pare va assassinar la seva mare i el seu germà a Tenerife va comentar que el progenitor va portar la família a una cova, on va dir que hi havia uns regals amagats. Pel que sembla, l’home, un ciutadà alemany de 42 anys, els va dir que havia preparat un pícnic per a la seva família a la zona alta d’Adeje.

Segons va relatar el nen a l’Annelies, veïna de la zona de la Quinta, a Adeje, que va exercir de traductora després que el nen fos trobat perdut al cap de poques hores del crim, allà va ser on el pare va començar a agredir la seva mare.

Quan ella va caure a terra "molt malferida" va començar a colpejar el seu germà gran, de 10 anys.

En aquell moment el petit va fugir del lloc i per sort va baixar per una altra zona, no per on havien pujat" perquè, si no, el seu pare l’hagués atrapat, va comentar l’Annelies.

El menor va ser trobat més tard per una veïna a prop de la finca on viu l’Annelies i el va portar a la policia municipal, pensant que s’havia perdut i sense sospitar de la tragèdia, ja que no havien pogut comunicar-se amb el nen, que només parla alemany.

Quan la veïna i els agents van tornar amb el nen al lloc on havia sigut trobat amb la intenció de localitzar alguna pista sobre els seus pares, es van acostar a la casa de l’Annelies, que es va oferir a fer de traductora.

A l’espera de familiars

El nen es va calmar al poder-se comunicar per fi i va ser llavors quan va explicar l’agressió a la mare i al germà i la seva fugida del lloc, tot i que en cap moment va pensar que haguessin mort.

De fet, segons l’Annelies, el nen encara no coneix el tràgic final. "Jo no l’hi he dit, això és feina de la seva família o dels psicòlegs", va comentar la veïna, que el visita amb regularitat al centre on està tutelat per la Direcció General del Menor del Govern de les Canàries fins que els seus familiars d’Alemanya se’n facin càrrec.

L’Annelies ha explicat que, després d’explicar la tragèdia, el nen era a casa seva jugant amb el seu net, relaxat i segurament alleujat per trobar algú amb qui comunicar-se.

L’home continua sense col·laborar

Notícies relacionades

El presumpte assassí continua sense col·laborar amb la Guàrdia Civil, que s’encarrega de la investigació i ahir va realitzar un registre del seu domicili, ubicat al casc del municipi del sud.

En principi, la principal hipòtesi que s’estudia és que l’home havia planificat el crim aprofitant la visita de la seva dona –amb la qual estava en tràmits de separació– i els seus fills a l’illa, i va preparar una excursió per la zona alta del municipi per portar la seva família a una cova amb el pretext de buscar ous de Pasqua.