Venjança

La policia evita el segrest d'un mafiós a Marbella | Vídeo

Detingut un sicari polonès quan es desplaçava a Màlaga per segrestar un membre d'un clan rival

mossos / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional, els Mossos i la policia de Polònia han detingut un sicari polonès quan es desplaçava a Marbella per segrestar un membre d’un clan rival. L’arrestat, perillós i habitualment armat, comptava amb nombrosos antecedents per segrestos, lesions i tràfic de drogues, i tenia forts vincles amb el crim organitzat internacional assentat a la Costa del Sol.

Les investigacions es van iniciar al març, després que la policia polonesa informés els cossos espanyols de la presència al nostre país del líder d’una organització criminal dedicada al tràfic de drogues, i responsable d’atracaments i robatoris violents a altres narcotraficants. L’ara detingut era a Espanya per segrestar el membre d’un clan rival per una venjança. Primer, a Barcelona, acompanyat de tres persones de la seva confiança i després, a la província de Màlaga.

Detingut a l’arribar a Màlaga

Davant la urgència dels fets i la perillositat dels investigats es va disposar un ampli equip de vigilància a Barcelona i Màlaga.

El dia 20 de març els agents van observar com els individus abandonaven l’hotel i es dirigien amb taxi cap al’estació de Sants per desplaçar-se a la ciutat andalusa. Després que el tren en el qual viatjaven entrés a l’estació de Màlaga, els agents van procedir a detenir-lo.

Notícies relacionades

Gràcies a la constant comunicació entre les autoritats judicials poloneses i policials espanyoles es va emetre a temps l’ordre europea de detenció i entrega.

El dia 21 de març l’arrestat va ser posat a disposició judicial per extradir-lo a les autoritats poloneses.