A Alfafar

Un metge de València va abusar de quatre pacients a la consulta

L'home, que ha sigut arrestat, els realitzava tocaments, hi flirtejava i els demanava que es despullessin sense motiu

zentauroepp47905279 medical doctor man and patient woman in hospital190426152305

zentauroepp47905279 medical doctor man and patient woman in hospital190426152305

1
Es llegeix en minuts

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un metge de família de 60 anys que exercia a la localitat valenciana d’Alfafar com a presumpte autor de delictes d’abusos sexuals, almenys, a quatre dels seus pacients durant les exploracions a la consulta.

Segons un comunicat del cos armat, la detenció s’ha produït després de la denúncia el 6 d’abril per part d’una de les dones de qui suposadament va abusar, i la investigació continua oberta i no es descarta l’aparició d’altres víctimes que encara no han denunciat fets similars.

En la denúncia, la dona relatava que el seu metge de capçalera, durant una consulta rutinària, es va acostar a ella sobtadament, la va abraçar i, posteriorment, va realitzar tocaments a tot el seu cos en contra de la seva voluntat i la va besar en diverses ocasions, a més de referir que no era la primera vegada que ho intentava.

Segons les investigacions, el detingut se sobrepassava amb els seus pacients, d’entre 40 i 70 anys, els realitzava tocaments, els demanava que es despullessin sense motiu i hi flirtejava i, fins i tot, provava d’obtenir cites fora de la consulta.

Notícies relacionades

Les mateixes fonts han informat que aquest metge, que havia rebut diverses queixes formulades per diversos pacients d’Alfafar similars a les de la denúncia, té antecedents per possessió de pornografia infantil el 2017 i va ser investigat per abusos sexuals a una altra pacient l’any 2018.

Es té coneixement, a més, que les condicions en què atenia els pacients no eren les més salubres, a causa de la seva falta d’higiene, fet que havia motivat també queixes per part dels pacients en més d’una ocasió.