Dos detinguts

Així, a punta de pistola, assaltaven dos lladres comerços de Barcelona | Vídeo

Actuaven preferentment en botigues de telefonia i estancs, i es van emportar un botí de prop de 7.000 euros

190425-detinguts-dos-lladres-que-havien-coms-sis-atracaments-en-comeros-de-barcelona / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut dos homes, de 28 i 30 anys, de nacionalitat marroquina i espanyola, com a presumptes autors de sis atracaments en comerços de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Els detinguts, que actuaven a punta de pistola, com es veu en un vídeo difós pels Mossos, també han sigut imputats pels delictes de resistència i desobediència als agents de l’autoritat i robatori i furt de vehicles.

Els lladres actuaven preferentment en botigues de telefonia o estancs i es van emportar un botí de prop de 7.000 euros, a més d’apropiar-se de diversos dispositius electrònics

En la majoria dels atracaments, un dels lladres entrava al comerç amb el rostre ocult amb un casc de motocicleta i intimidava els empleats amb una arma de foc o un ganivet, i s’emportava la recaptació de la caixa.

Motocicletes robades

A fora l’esperava el seu còmplice amb una motocicleta que havien sostret prèviament per facilitar una ràpida fugida després de consumar-se el robatori.

En algun dels casos, els dos delinqüents van participar en l’atracament a l’establiment.

Notícies relacionades

Els robatoris van ser comesos entre el 14 de març i el 9 d’abril d’aquest any a tres botigues de telefonia, dues de Barcelona i una de Sant Boi de Llobregat; a dos estancs, un de Gavà i un altre de Barcelona, i en una botiga de productes congelats de Sant Feliu de Llobregat.

Les detencions dels dos lladres es van produir entre el 12 i el 16 d’abril als districtes de Nou Barris i Horta-Guinardó de Barcelona.