OPERACIÓ SORTIDA

Motorista imprudent en el Maresme caçat per l'helicòpter de Trànsit | Vídeo

El Servei Català de Trànsit divulga el vídeo registrat aquest dijous per demanar prudència en Setmana Santa

whatsapp-video-2019-04-18-at-144622 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha difós aquest dijous al migdia un vídeo, captat des de la càmera del seu helicòpter, en el qual s’observa com un motorista posa en risc la seva vida, i la de la resta de conductors. La moto avança vehicles que circulen pel seu carril sense importar-li que en sentit contrari s’acostin més cotxes amb els quals es creua sense gairebé tenir espai.

El SCT ha volgut divulgar aquest vídeo, registrat aquest dijous al matí a la carretera N-II al seu pas per la comarca del Maresme, per recordar als conductors que maniobres com aquesta disparen el risc de sinistres, sobretot durant dies en què la mobilitat es dispara a causa de l’inici de les vacances. 

Notícies relacionades

L’operació sortida de Setmana Santa més vigilada. Trànsit posa fil a l’agulla per acabar amb l’alta sinistralitat. Aquí hi ha unes quantes xifres: Un total de 1.666 agents de la unitat de trànsit dels Mossos d’Esquadra vigilaran les carreteres, on realitzaran 1.418 controls en només cinc dies (d’alcohol i drogues, de velocitat, d’ús de cinturó i de vigilància estàtica amb patrulles a peu de via). A aquests s’hi afegeixen des de l’aire dos helicòpters i un avió, des dels quals es gravaran infraccions.

Tot i que l’estrella d’aquesta campanya són els cotxes Espiell, vehicles camuflats que es barregen enmig del trànsit per pescar 'in fraganti' els infractors. La xifra hauria d’espantar, almenys als conductor irresponsables: 80 cotxes camuflats, tots els disponibles, circularan per tot Catalunya aquestes minivacances.