Sánchez accepta ara debatre a quatre i altres notícies que has de saber avui, en un minut

anapastor vicentevalles eldebateenatresmedia 01

anapastor vicentevalles eldebateenatresmedia 01 / Jeosm

1
Es llegeix en minuts

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

Newsletters

Rep al teu correu les últimes notícies de la cursa electoral

Rep al teu correu les últimes notícies de la cursa electoral(activant la casella ‘Claus electorals’ en el teu perfil d’usuari)

1) Sánchez accepta ara debatre a quatre, sense Vox, després de la decisió de la JEC de suspendre el debat amb la presència del partit de Santiago Abascal. Vox, que en privat ha criticat la decisió, sembla que no veu amb tan mals ulls l’exclusió. El president del Govern, impulsat pel resultat de les eleccions finlandeses, veu també satisfet com la dreta no suma a les enquestes. Segueix al minut tots els detalls de la campanya electoral.


2) Macron vol reconstruir Notre-Dame en cinc anys. El president francès ha ofert un discurs televisat en què demana als francesos unitat davant la catàstrofe soferta després de l’incendi de la catedral. Segueix al minut les últimes notícies sobre la investigació de l’incendi i què s’ha salvat i què no en la catàstrofe.


3) El Barça passa a semifinals de Champions després d’imposar-se sobradament al Manchester (3-0). La Juventus de Ronaldo ha caigut derrotada per un Ajax superior (1-2).


Notícies relacionades

4) El Govern reobrirà el ‘cas Maristes’ per revisar la responsabilitat de l’ordre religiosa. A més, comencen a aparèixer les primeres denúncies d’abusos sexuals en els Jesuïtes de Sarrià fetes per dones.


5) Netflix farà una producció sobre ‘Cent anys de solitud’. Malgrat la negativa del premi Nobel colombià, als cinc anys de la seva mort els seus dos fills han venut a la plataforma els drets d’adaptació al cine de les desaventures de la família Buendía.