Crema Notre-Dame i altres notícies que has de saber avui, en un minut

captura

captura

1
Es llegeix en minuts

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) La catedral de Notre-Dame, arrasada per un virulent foc. Els bombers han continuat amb les tasques d’extinció de l’incendi tota la nit, que ha deixat tràgiques imatges de com ha anat cremant el recinte. Segueixi com es treballa per sufocar les flames al minut.


2) El programa del PSOE proposa per a Catalunya més autogovern i rebuig tant a un "155 permanent" com a un referèndum d’autodeterminació. Casado, per la seva part, proposa treure la sanitat als immigrants irregulars. Segueixi total’actualitat electoral al minut d’avui, cinquè dia de campanya.


3)L’elit ciclista es trasllada a viure a Andorra. Un total de 51 corredors, entre ells algunes de les principals figures mundials, ja s’han instal·lat al petit país pirinenc atrets pels seus avantatges fiscals i defensant les condicions per entrenar-se. I la xifra continua augmentant.


Notícies relacionades

4) Estrena del primer capítol de l’última temporada de ‘Joc de trons’. Després de 20 mesos d’espera els fans poden disfrutar de nou de la sèrie, amb una trama central de retrobaments i les reunificacions familiars, però també dracs i la certesa que les coses es posaran violentes.


5) Les vagues compliquen els viatges per Setmana Santa. Les vagues compliquen l’inici dels dies lliures de molts turistes. Air Nostrum ha cancel·lat a Espanya 148 vols, i l’aturada de vigilants de seguretat en aeroports i estacions de tren obliga els viatgers previsors a arribar abans als aeroports.