L'enquesta en la qual el PSOE es referma al capdavant i altres notícies que has de saber avui, en un minut

sondeo gesop abril hemiciclo

sondeo gesop abril hemiciclo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) El PSOE es referma al capdavant i les dretes s’allunyen de la majoria. Pedro Sánchez amplia el seu avantatge però necessitaria Ciutadans o els independentistes per seguir a la Moncloa, segons la instantània que el Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública (GESOP) ha pres per a EL PERIÓDICO aquesta primera setmana d’abril. A Catalunya, el PSC guanyaria en vots i ERC, en escons.


2) La jutge treu als Mossos la investigació sobre els contractes de Borràs. La justícia està seguint la pista a contractes a dit atorgats per l’exconsellera quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes. La desconfiança arran de les filtracions provoca que les indagacions passin a mans de la Guàrdia Civil.


3) El Barça encarrega la Lliga per a Sant Jordi. La victòria del FC Barcelona sobre l’Atlètic de Madrid ha portat nombrosos aficionats culers a consultar les seves agendes per provar d’aclarir en quina data pot caure de forma matemàtica el 26è títol de Lliga en la història del club blaugrana. I són dos els dies que el barcelonisme ha assenyalat en vermell: el dimarts 23 d’abril i el dissabte 27.


Notícies relacionades

4) Vaga al metro de Barcelona. Els barcelonins tornaran a patir avui una nova jornada de vaga al metro. El motiu principal de la protesta és, segons els sindicats convocants, la falta d’entesa amb la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per abordar la crisi de l’amiant. Et detallem els serveis mínims durant l’atur.


5) La comunitat musulmana a Catalunya demandarà la Conselleria d’Educació si no garanteix classes d’islam en horari lectiu. Animen les famílies a sol·licitar aquesta assignatura per als seus fills en l’actual preinscripció escolar.