Al Prat de Llobregat

Denunciat un camioner a Barcelona per conduir 19 hores seguides i robar gasoil

Els mossos van localitzar al camió un sistema de succió de carburant, utilitzat per sostreure gasoil a altres camions

3f93d729-20a1-4dcf-a546-f1c649aea127

3f93d729-20a1-4dcf-a546-f1c649aea127

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han denunciat al Prat de Llobregat (Barcelona) un conductor de 47 anys de nacionalitat romanesa per conduir 19 hores seguides. A més, els agents van detectar al camió un doble dipòsit de combustible i un sistema de succió de carburant que utilitzava per sostreure gasoil d’altres camions

Els fets van passar el 3 d’abril, quan els agents, que estaven fent un control rutinari de trànsit a la B-250, al terme municipal de el Prat, van localitzar un camió amb semiremolc, amb matrícula de Romania que tenia un doble dipòsit de combustible, que en aquell moment era buit, i un sistema de succió de carburant amb l’objectiu de sostreure el gasoil a altres camions.

500 litres de combustible 

Tot apunta que per aconseguir-ho se situava al costat d’altres camions estacionats, els sostreia el combustible mitjançant un sistema de bomba de succió, i l’emmagatzemava en un dipòsit de 500 litres sota del semiremolc, i finalment el traspassava al dipòsit del camió per al seu ús.

Els agents van traslladar el vehicle a un taller oficial on van procedir a desinstal·lar tot el sistema de succió i traspàs del combustible, així com a desmuntar el doble dipòsit al semiremolc.

Notícies relacionades

A més, els agents van detectar que havia excedit el temps de conducció diari, ja que concretament havia conduït de manera ininterrompuda durant 18 hores i 51 minuts. Per aquesta raó se’l va denunciar per una infracció considerada molt greu segons la Llei d’Ordenació dels Transports Terrestres, per excés de conducció diària, amb un import de 1.400 euros.

D’altra banda, es dona la circumstància que aquest mateix camió, a nom d’una altra empresa i amb un altre conductor, ja havia sigut aturat fa un any pels mateixos agents i pel mateix motiu.