El Govern examina 152 mossos per a la guàrdia de Torra i altres notícies que has de saber avui, en un minut

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) El Govern examina 152 mossos per a la guàrdia de Torra. Els agents, tots voluntaris, són avaluats en entrevistes personals amb assessors de Presidència per integrar un grup de fins a 270 membres


2) Un renovat saló del còmic obre les seves portes avui a la Fira de Montjuïc. Daniel Clowes i Manara seran les estrelles d’un saló que tancarà diumenge. Vet aquí 25 novetats i recomanacions per disfrutar d’aquesta edició.


3) Un home, en llibertat provisional després de ser detingut per ajudar a morir la seva dona, que patia esclerosi múltiple. Feia mesos que María José Carrasco esperava que s’aprovés la llei de l’eutanàsia.


Notícies relacionades

4) La recerca d’amiant s’amplia a 31 estacions del metro de BCN. Un comitè d’experts controlarà "des de fora" si hi ha risc a la xarxa, no només per als treballadors, tal com ja investiga Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), sinó també per als usuaris.


5) Retrat dels adolescents de la província de Barcelona. Els joves de 4t de l’ESO fills de famílies riques consumeixen més drogues que els de famílies vulnerables, segons una enquesta de la Diputació feta a 8.000 alumnes. L’enquesta també reflecteix que un terç dels adolescents que practiquen sexe no utilitzen condó