Alerta dels Mossos

L'estafa del radar de la DGT

Els Mossos alerten que si arriba un 'mail' suposadament de Trànsit per una multa per excés de velocitat no se segueixin les seves indicacions

56q3362

56q3362 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’estafa de la multa de radar de la DGT continua reproduint-se, i els Mossos han alertat a través d’un tuit sobre aquesta recurrent estafa que, com sempre en els que estan darrere dels ciberatacs, busquen robar-te les dades.

En aquest cas, els estafadors cacen les víctimes a través del correu electrònic, amb la comunicació d’una multa falsa en la qual, suposadament, el conductor ha sigut denunciat per un radar circulant per sobre de la velocitat permesa. Per veure la fotografia de la suposada infracció et demanen que cliquis un enllaç. No ho facis.

Notícies relacionades

Si hi cliques, al costat de la suposada fotografia també es descarregarà un arxiu que permetrà als estafadors tenir accés a totes les teves contrasenyes i claus, incloses les utilitzades per pagar amb targeta o les del teu compte bancari.

Els Mossos recorden que mai se’t notificarà una multa de trànsit per aquest mitjà, sempre es farà per correu certificat.