ORDRE D'ALLUNYAMENT

Detingut de nou l'alcalde de Miravet per violència masclista

La jutge ha dictat ordre d'allunyament contra el polític

undefined47617430 pla mig de l alcalde de miravet  toni borrell  vora el riu e190403165641

undefined47617430 pla mig de l alcalde de miravet toni borrell vora el riu e190403165641 / Anna Ferras Arxiu ACN

1
Es llegeix en minuts

Antoni Borrell, alcalde de Miravet (Ribera d’Ebre), va ser detingut aquest dimarts de nou per presumpta violència masclista pels Mossos d’Esquadra.

El polític, que ja va ser detingut el 25 de març pel mateix tipus de delicte, ha quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant de la jutge de Falset. La titular del jutjat ha dictat també una ordre d’allunyament i prohibició de comunicar-se amb la víctima contra Borrell.

L’home, de 52 anys, està acusat d’agredir la seva parella en aquestes dues ocasions en què ha sigut detingut per la policia catalana.

ERC ha demanat aquesta tarda a Borrell que dimiteixi de forma immediata i l’ha vetat com a candidat en les pròximes eleccions municipals.

Borrell és alcalde de Miravet des del 2007 i encapçalava fins ara la candidatura vinculada amb ERC, tot i que no és militant del partit i no hi manté una vinculació orgànica, segons ha precisat aquesta formació en un comunicat.

Notícies relacionades

ERC destaca la seva "condemna a qualsevol mostra de violència masclista i reafirma el seu compromís amb l’erradicació del masclisme de la nostra societat i amb la lluita contra les violències masclistes de tot tipus". La direcció d’ERC conclou el seu comunicat assegurant que "impedirà" que l’actual alcalde de Miravet repeteixi com a candidat "en una candidatura vinculada" amb el seu partit

Miravet té una població de poc més de 700 habitants.