Descartat l'atac en grup

Onze menors detinguts per l'agressió sexual a una altra menor a Tarragona

Els fets van tenir lloc al parc de l'amfiteatre romà de Tarragona fa dues setmanes

TARRAGONA. 12.07.02.  DESCUBIERTO UN NUEVO MURO DE CIMENTACION EN EL  ANFITEATRO ROMANO DE TARRAGONA.   foto  PUIG, JOAN  arxiu.  DG.      JP   SOCIEDAD

TARRAGONA. 12.07.02. DESCUBIERTO UN NUEVO MURO DE CIMENTACION EN EL ANFITEATRO ROMANO DE TARRAGONA. foto PUIG, JOAN arxiu. DG. JP SOCIEDAD / Delegaciones

1
Es llegeix en minuts
Elisenda Colell
Elisenda Colell

Redactora

Especialista en pobresa, migracions, dependència, infància vulnerable, feminismes i LGTBI

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos van detenir el 28 de març a Tarragona un menor d’edat per presumptament haver agredit sexualment una menor el dia 19 a la ciutat.

Segons ha explicat la policia catalana a Europa Press, el mateix dia es va detenir també 10 menors més per presumptes abusos sexuals a la mateixa víctima, però després de declarar a comissaria les detencions van quedar sense efectes, i fonts de la investigació han descartat que es tracti d’un atac en grup.

Notícies relacionades

Segons ha publicat el portal digital 'Porta Enrere', els 11 detinguts són menors migrants que resideixen habitualment al centre d’acolliment La Mercè, ubicat a prop del nucli antic de la ciutat. La víctima, que va ser la que va denunciar, també residiria en aquest centre.

El primer detingut va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.