debat #agenda2030cat

EL PERIÓDICO organitza un col·loqui sobre la Catalunya que ve

La sessió, oberta al públic i titulada 'Agenda 2030. Una agenda per transformar el món', se celebrarà aquesta tarda a les 18.00 hores

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA organitza aquest dimarts 9 d’abril el debat ‘Agenda 2030. Una agenda per transformar el món’. La cita tindrà lloc a les 18 hores a la sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (Sant Antoni Maria Claret, 167), a Barcelona, i estarà moderada pel redactor en cap d’Economia d’EL PERIÓDICO, Agustí Sala.

Notícies relacionades

L’Agenda 2030 és un pla d’acció mundial a favor de les persones, el planeta i la prosperitat. El seu objectiu és assegurar el progrés social, econòmic, sostenible i ambiental.  Aquest debat d’EL PERIÓDICO reflexionarà sobre els reptes, les actuacions i les transformacions que haurà d’aconseguir Catalunya per poder dur a terme aquest pla.

Els ponents convidats a la tertúlia són: Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat; Marta Angerri, directora general del Cercle d’Economia i presidenta de la Comissió Agenda 2030 de Foment del Treball Nacional; la doctora Eva Jané-Llopis, directora del programa de Salut i membre de la Plataforma Multiactor de la Comissió Europea sobre els ODS (objectius desenvolupament sostenible); Michela Albarello, secretària d’Internacional i Cooperació de CCOO Catalunya; Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat, i Josep Maria Vilalta, secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i director de la Global University Network for Innovation (GUNI).

catdebats19-imatget

catdebats19-imatget