A Itàlia

Mata un home perquè li semblava que estava "massa feliç"

La víctima va ser elegida a l'atzar pel criminal, que ha reconegut els fets

zentauroepp45192608 icult carabinieri en un control de trafico foto ap181114143844

zentauroepp45192608 icult carabinieri en un control de trafico foto ap181114143844

1
Es llegeix en minuts
Efe

Un home va ser detingut a Itàlia per assassinar suposadament un noi de 33 anys a la ciutat de Torí (nord) només perquè semblava "massa feliç", segons ha confessat durant l’interrogatori, han informat avui les autoritats policials.

El succés es va produir el passat 23 de febrer, quan Stefano Leo, de 33 anys, va ser apunyalat mortalment al coll, i el presumpte autor dels fets, Said Machaouat, de 27, es va entregar ahir als carrabiners [policia militaritzada] torinesos.

Elegit casualment

Durant l’interrogatori posterior, el presumpte homicida va confessar que havia triat Leo casualment mentre passejava per la riba del riu Po i va justificar la seva elecció per l’"aire de felicitat" de la víctima.

El fiscal en cap de Torí, Paolo Borgna, va considerar en roda de premsa que el mòbil de l’homicidi és "sorprenentment banal" i, tot i que encara s’ha de verificar el testimoni de l’acusat, va destacar una frase de tot el que ha reconegut a les autoritats després d’entregar-se.

"Vaig triar aquest noi entre les moltes persones que passaven perquè semblava massa feliç, i no suportava la seva felicitat", va citar el fiscal.

Robar-li el futur

"Jo volia assassinar un noi com jo, treure-li totes les promeses que tenia, els fills, arrabassar-lo als seus amics i als seus parents", va dir, segons la transcripció de l’interrogatori llegida per un carrabiner durant la roda de premsa. 

Notícies relacionades

El comandant dels carrabiners, Francesco Rizzo, va destacar que la investigació encara no ha sigut tancada i que, de moment, ja ha sigut assegurada la presència del presumpte homicida en l’escena del crim.

El coronel va assenyalar que l’assassí, italià d’origen marroquí, passava per un mal moment personal, no tenia feina, diners i ni tan sols una vivenda i dormia en un alberg. 

Temes:

Assassinats