Concentració a Viladecans per la desaparició de Janet Jumillas

Janet, mare de dos fills, va desaparèixer a Cornellá de Llobregat el 13 de març, dimecres, després d'acompanyar un dels seus fills a l'escola

a

a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Familiars, amics i veïns s’han concentrat aquest dimecres davant de l’Ajuntament de Viladecans (Barcelona), per recordar i reclamar la col·laboració ciutadana davant de la desaparició d’una dona de 39 anys, Janet Jumillas.

Janet, mare de dos fills, va desaparèixer a Cornellá de Llobregat el 13 de març, dimecres, després d’acompanyar un dels seus fills a l’escola.

No pensen que se n’hagi anat voluntàriament

Els familiars no preveuen la possibilitat que la dona se n’hagi anat voluntàriament, ja que, segons asseguren, mai abandonaria els seus fills i el vehicle amb què es va desplaçar des de Viladecans a Cornellà va aparèixer el dilluns següent, dia 18.

Notícies relacionades

Janet havia de fer una gestió a l’Agència Tributària i així ho va fer, no obstant, després d’aquell moment es perd la seva pista.

El seu mòbil va ser utilitzat per última vegada el matí del dia 13 de març, entorn de les 11.00 hores, per enviar un missatge de veu al seu nebot en el qual, pel que sembla, li deia que l’esperés per esmorzar junts, però mai va arribar.

Temes:

Desapareguts