Cap de setmana negre a les carreteres catalanes: nou morts des de divendres

Aquest matí ha mort el conductor d'un camió que va resultar ferit aquest diumenge en un accident a Gandesa en què va morir l'altra conductora implicada

zentauroepp47459487 accidente190322192314

zentauroepp47459487 accidente190322192314

2
Es llegeix en minuts
Efe / Barcelona

Un últim accident entre dos vehicles ocorregut ahir a la nit a la localitat tarragonina de Gandesa, en què han mort dues persones, eleva a 8 el nombre de víctimes d’accidents de trànsit durant el cap de setmana, des de les 15 hores de divendres, i a 9 si se’n comptabilitza un altre divendres al matí.

En un cap de setmana “negre” a les carreteres catalanes, a les 20.14 hores d’ahir diumenge es va produir una col·lisió entre dos turismes a la carretera N-420 al terme de Gandesa (Terra Alta), en el qual va morir a l’acte una dona, mentre la persona que conduïa l’altre turisme va resultar ferit molt greu.

Aquest conductor va ser traslladat per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha mort aquest matí, ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El primer dels accidents comptabilitzats dins del cap de setmana passat va ser a les 15.00 hores de divendres passat, 22 de març, va tenir lloc un xoc múltiple a l’autovia A-2, a Alcarràs (Lleida), que va causar la mort d’una dona de 46 anys.

El segon sinistre del cap de setmana va passar al migdia de dissabte, a la C-35, a l’altura de Llinars del Vallès (Vallès Oriental), on es va produir una col·lisió frontal entre una motocicleta i un camió, en què va morir el motorista, un home de 69 anys.

A primera hora de la tarda del mateix dissabte es va produir el tercer accident mortal a la C-25, a Arbúcies (Barcelona), on va ser atropellat un ciclista de 85 anys.

Notícies relacionades

A la carretera C-65, a l’altura de Cassà de la Selva (Girona), es va produir la nit d’aquell mateix dia un quart accident mortal, en el qual va morir un home de 46 anys.

Diumenge al migdia, va morir un altre ciclista a l’N-260, a Montellà i Martinet (Lleida), arrossegat per un turisme que estava realitzant un avançament en un tram prohibit, ja que hi havia línia continua. Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor del vehicle que va atropellar el ciclista, de 49 anys, acusat d’un delicte contra la seguretat del trànsit per homicidi imprudent i d’un altre per imprudència greu. Així mateix, diumenge al migdia, una dona de 87 anys va perdre la vida i una altra de 84 va resultar ferida greu després de ser atropellades per un vehicle que va sortir de la carretera al terme municipal de Sabadell (Barcelona). Segons van informar fonts de la Policia Municipal, el conductor del vehicle és un jove de 31 anys que hauria donat positiu en el control d’alcoholèmia, motiu pel qual els agents el van detenir.